Συνταγή: Λιούσα Βασιλική
Συνταγή: Λιούσα Βασιλική
Βράζουμε το κρέας περίπου 45′. Σουρώνουμε το ζωμό από το κρέας και το κρατάμε. Ζεματάμε τα κρεμμυδάκια με λίγο νερό και τα σουρώνουμε. Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα, ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια και τα σοτάρουμε λίγο. Στη συνέχεια ρίχνουμε και το χυμό ττης ντομάτας. Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά μαζί με 4 ποτήρια απο το ζωμό του κρέατος που κρατήσαμε και τελευταία βάζουμε το δυόσμο. Τα αφήνουμε όλα μαζί τα υλικά να πάρουν μια βράση.
Τοποθετούμε το κρέας στο ταψί και αδειάζουμε το μείγμα με τα κρεμμυδάκια μέσα στο ταψί. Τα ψήνουμε στο φούρνο περίπου για 45′ στους 200 βαθμούς, μέχρι να ροδίσει το φαγητό.
2017 © Τοπικές Παραδοσιακές Συνταγές - Design by Hyper WebHost.