Μπορούμε να το σερβίρουμε και με σπασμένο καρύδι η σαντιγί.
Συνταγή: Μεσάικου – Μαρκοπούλου Ευαγγελία
Η πίτα αυτή γίνεται όποια στιγμή θέλουμε. Δεν είναι συνδεδεμένη…
Συνταγή: Μπεντούλη Θεοδ. Ευαγγελία
Το φαγητό αυτό παλαιότερα το μαγείρευαν και το πρόσφεραν στο γλέντι του γάμου. Το ίδιο φαγητό μπορούμε να το κάνουμε με κρέας από αρνί.
Συνταγή: Λιόλιου Θεανώ
Βράζουμε τις πατάτες και μετά τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε κομματάκια.
Συνταγή: Μεσάικου – Μαρκοπούλου Ευαγγελία
Η κομπόστα Ροδάκινο είναι ένα υπέροχο επιδόρπιο, το οποίο γίνεται με ολόκληρα κομμάτια φρούτου και σιρόπι.
Συνταγή: Λιόλιου Θεανώ
Σε μία κούπα βάζουμε το λάδι, το βιτάμ και τα χτυπάμε με το μίξερ. Μετά προσθέτουμε το χυμό του πορτοκαλιού, τη σόδα, το κονιάκ…
Συνταγή: Λιόλιου Θεανώ
Οι γιαγιάδες μας έβραζαν την κομπόστα αυτή, τα κοσάφια, τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή. Την πρώτη Τετάρτη της Μεγάλης…
Συνταγή: Πυρινή Θεονίτσα
Κλασικό και αγαπημένο γλύκισμα που τρώγεται όλες τις ώρες της ημέρας.
Συνταγή: Μεσάικου – Μαρκοπούλου Ευαγγελία
Πλένουμε καλά τα μανταρίνια. Στη συνέχεια τρυπάμε …
Συνταγή: Οικονόμου Αποστολίνα
2017 © Τοπικές Παραδοσιακές Συνταγές - Design by Hyper WebHost.