Κυδώνι ψημένο

Μπορούμε να το σερβίρουμε και με σπασμένο καρύδι η σαντιγί.
Συνταγή: Μεσάικου – Μαρκοπούλου Ευαγγελία

Σπανακόπιτα

Η πίτα αυτή γίνεται όποια στιγμή θέλουμε. Δεν είναι συνδεδεμένη…
Συνταγή: Μπεντούλη Θεοδ. Ευαγγελία

Ζγούρ(ι) με πατάτες

Το φαγητό αυτό παλαιότερα το μαγείρευαν και το πρόσφεραν στο γλέντι του γάμου. Το ίδιο φαγητό μπορούμε να το κάνουμε με κρέας από αρνί.
Συνταγή: Λιόλιου Θεανώ

Πατατοσαλάτα

Βράζουμε τις πατάτες και μετά τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε κομματάκια.
Συνταγή: Μεσάικου – Μαρκοπούλου Ευαγγελία

Κομπόστα Ροδάκινο

Η κομπόστα Ροδάκινο είναι ένα υπέροχο επιδόρπιο, το οποίο γίνεται με ολόκληρα κομμάτια φρούτου και σιρόπι.
Συνταγή: Λιόλιου Θεανώ

Κουλουράκια Nηστίσιμα

Σε μία κούπα βάζουμε το λάδι, το βιτάμ και τα χτυπάμε με το μίξερ. Μετά προσθέτουμε το χυμό του πορτοκαλιού, τη σόδα, το κονιάκ…
Συνταγή: Λιόλιου Θεανώ

Κουσιάφια

Οι γιαγιάδες μας έβραζαν την κομπόστα αυτή, τα κοσάφια, τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή. Την πρώτη Τετάρτη της Μεγάλης…
Συνταγή: Πυρινή Θεονίτσα

Ρυζόγαλο

Κλασικό και αγαπημένο γλύκισμα που τρώγεται όλες τις ώρες της ημέρας.
Συνταγή: Μεσάικου – Μαρκοπούλου Ευαγγελία

Λικέρ από Μανταρίνι

Πλένουμε καλά τα μανταρίνια. Στη συνέχεια τρυπάμε …
Συνταγή: Οικονόμου Αποστολίνα

2017 © Τοπικές Παραδοσιακές Συνταγές - Design by Hyper WebHost.