Το γλυκό αυτό το κάναμε συνήθως τις Απόκριες και την Πρωτοχρονιά. Ήταν το πιο καλό γλυκό
Κλασικό και αγαπημένο γλύκισμα που τρώγεται όλες τις ώρες της ημέρας.
Συνταγή: Μεσάικου – Μαρκοπούλου Ευαγγελία
Το ρεβανί είναι μία από εκείνες τις συνταγές που δεν υπάρχει περίπτωση…
Συνταγή: Τσέλιου – Δάνογλου Βέρα
Τη μουσταλευριά την έκαναν την εποχή του τρύγου.
Συνταγή: Πυρινή Θεονίτσα
Μπορεί η μηλόπιτα να γίνει και νηστίσιμη, εάν αντικαταστήσουμε…
Συνταγή: Μεσάικου-Μαρκοπούλου Ευαγγελία
Κόβουμε τα μανταρίνια στη μέση και θα στύβουμε στο στίφτη.
Συνταγή: Τσούκαλου Στέλλα
Οι λαλαΐτες είναι ένα παλιό γλύκισμα το οποίο το πήγαιναν στις λεχώνες.
Συνταγή: Αναστασιάδου Βασιλική & Γρέδη Παναγιώτα
Μπορούμε να το σερβίρουμε και με σπασμένο καρύδι η σαντιγί.
Συνταγή: Μεσάικου – Μαρκοπούλου Ευαγγελία
Σε μια λεκανίτσα βάζουμε το σπορέλαιο, τα αυγά,το γάλα
Συνταγή: Γκίζη Χρυσούλα
2017 © Τοπικές Παραδοσιακές Συνταγές - Design by Hyper WebHost.