Καβουρμάς με αυγά

Μια πολύ ωραία συνταγή για να φτιάξεις καβουρμά με αυγά σε ομελέτα
Συνταγή: Λιόλιου Θεανώ

Αρμιά με χοιρινό

Το φαγητό αυτό συνήθιζαν να το συνοδεύουν με κόκκινο κρασί.
Συνταγές: Αναστασιάδου Μαρίκα -Λιόλιου Θεανώ

Τσιπούδα (Γαλατόπιτα)

Η τσιπούδα είναι ένα τοπικό γλυκό και συνήθιζαν, να το κάνουν στη γιορτή του Αγίου Γεωργίου.

Λαλαΐτες ( Λαλαγγίτες)

Οι λαλαΐτες είναι ένα παλιό γλύκισμα το οποίο το πήγαιναν στις λεχώνες.
Συνταγή: Αναστασιάδου Βασιλική & Γρέδη Παναγιώτα

Καβουρμάς

«Καβουρμάς» κυριολεκτικά σημαίνει καβουρντισμένο. Συνταγή: Λιόλιου Θεανώ

Καβουρμάς με πατάτες

Ο καβουρμάς με πατάτες είναι ένας παραδοσιακός συνδυασμός. Το πιάτο αυτό είναι πολύ ωραίο για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.
Συνταγή: Λιόλιου Θεανώ

Ψωμί Παραδοσιακό

Παλαιότερα οι οικογένειες ήταν μεγάλες, γι’ αυτό η νοικοκυρά ζύμωνε πολύ μεγάλες ποσότητες ψωμιού …
Συνταγή: Αναστασιάδου Βασιλική

Σουσαμόπιτα

Το γλυκό αυτό το κάναμε συνήθως τις Απόκριες και την Πρωτοχρονιά. Ήταν το πιο καλό γλυκό

Καβουρμάς με πράσα

Δυνατή γεύση και έντονες χροιές από τον καβουρμά και τα πράσα.
Συνταγή: Λιόλιου Θεανώ

2017 © Τοπικές Παραδοσιακές Συνταγές - Design by Hyper WebHost.