Καβουρμάς με αυγά

Μια πολύ ωραία συνταγή για να φτιάξεις καβουρμά με αυγά σε ομελέτα
Συνταγή: Λιόλιου Θεανώ

Αρμιά με χοιρινό

Το φαγητό αυτό συνήθιζαν να το συνοδεύουν με κόκκινο κρασί.
Συνταγές: Αναστασιάδου Μαρίκα -Λιόλιου Θεανώ

Τσιπούδα (Γαλατόπιτα)

Η τσιπούδα είναι ένα τοπικό γλυκό και συνήθιζαν, να το κάνουν στη γιορτή του Αγίου Γεωργίου.

Λαλαΐτες ( Λαλαγγίτες)

Οι λαλαΐτες είναι ένα παλιό γλύκισμα το οποίο το πήγαιναν στις λεχώνες.
Συνταγή: Αναστασιάδου Βασιλική & Γρέδη Παναγιώτα

Καβουρμάς

«Καβουρμάς» κυριολεκτικά σημαίνει καβουρντισμένο. Συνταγή: Λιόλιου Θεανώ

Ψωμί Παραδοσιακό

Παλαιότερα οι οικογένειες ήταν μεγάλες, γι’ αυτό η νοικοκυρά ζύμωνε πολύ μεγάλες ποσότητες ψωμιού …
Συνταγή: Αναστασιάδου Βασιλική

Καβουρμάς με πατάτες

Ο καβουρμάς με πατάτες είναι ένας παραδοσιακός συνδυασμός. Το πιάτο αυτό είναι πολύ ωραίο για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.
Συνταγή: Λιόλιου Θεανώ

Καβουρμάς με πράσα

Δυνατή γεύση και έντονες χροιές από τον καβουρμά και τα πράσα.
Συνταγή: Λιόλιου Θεανώ

Σουσαμόπιτα

Το γλυκό αυτό το κάναμε συνήθως τις Απόκριες και την Πρωτοχρονιά. Ήταν το πιο καλό γλυκό

2017 © Τοπικές Παραδοσιακές Συνταγές - Design by Hyper WebHost.