Αντί για κρεμμυδάκια άλλες φορές χρησιμοποιούσαν ζεματισμένο σπανάκι.
Συνταγή: Καρύδα Βασιλική
Αντί για κρεμμυδάκια άλλες φορές χρησιμοποιούσαν ζεματισμένο σπανάκι.
Συνταγή: Καρύδα Βασιλική
Καθαρίζουμε καλά τα κρεμμυδάκια και τα πλένουμε. Τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε σε ζεστό νερό να μαραθούν για να φύγει η σπιρτάδα τους και να είναι πιο ελαφριά. Μετά βάζουμε τα κρεμμυδάκια σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε λάδι, σάλτσα ντομάτας ή κόκκινο γλυκό πιπέρι, μαυροπίπερο, μαϊντανό, αλάτι και νερό. Τα αφήνουμε να βράσουν περίπου 1 Ω και στο τέλος ρίχνουμε τα αυγά και σβήνουμε τη φωτιά.
2017 © Τοπικές Παραδοσιακές Συνταγές - Design by Hyper WebHost.