Το φαγητό αυτό παλαιότερα το μαγείρευαν και το πρόσφεραν στο γλέντι του γάμου. Το ίδιο φαγητό μπορούμε να το κάνουμε με πατάτες ή με μπλιγούρι.
Συνταγή: Λιόλιου Θεανώ
Το φαγητό αυτό παλαιότερα το μαγείρευαν και το πρόσφεραν στο γλέντι του γάμου. Το ίδιο φαγητό μπορούμε να το κάνουμε με πατάτες ή με μπλιγούρι.
Συνταγή: Λιόλιου Θεανώ
Πλένουμε καλά το κρέας και το βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό, λίγο αλάτι και λάδι να βράσει. Στη συνέχεια το βάζουμε σε ένα ταψί και προσθέτουμε το ρύζι (αφού πρώτα το πλύνουμε), την σάλτσα, το πιπέρι και το αλάτι και το ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε και το ζωμό από το κρέας, τόσο ώστε να υπερέχει δύο πόντους πάνω από το ρύζι. Ψήνουμε στους 250 βαθμούς.
2017 © Τοπικές Παραδοσιακές Συνταγές - Design by Hyper WebHost.